Vestitorii primăverii sunt din sticlă de Murano!

Vestitorii primăverii sunt din sticlă de Murano!

Ce poate fi mai frumos decât o primăvară ce miroase a flori după o iarnă ce a mirosit a frig? În afară de iubita ta, bineînțeles, pe care nimic nu o întrece în frumusețe.

Fii atent: odată cu venirea primăverii nu-i mai da mărțișoare de la tonetă, dă-i ceva ca lumea. Nu ai idei? Okay, lasă ghicitul, hai că-ți dăm tot noi o mână de ajutor și o să ne mulțumești tu mai încolo: bijuterii cu sticlă de Murano!

Nu trebuie să te prefaci că știi ce-i aia, noi nu te vedem din spatele monitorului (de ce te uiți așa surprins?). Fii atent, ca să te ajutăm până la capăt, am pus un hyperlink pe cuvântul cheie (de asta scrisul e albastru). Dă click acolo și răsfoiește puțin această gamă, pentru că, dintre toate bijuteriile, sticla de Murano practic strigă în gura mare primăvară!

Prin faptul că sticla de Murano este atât de viu colorată și atât de ușor de iubit, noi îți garantăm cel puțin o noapte de pasiuni din partea iubitei tale după oferirea acestui cadou. Știm că ție ți se pare ciudat și că, cel mai probabil, te-am pierdut la cuvântul ”sticlă”, gen de ce ar vrea sticlă când ar putea avea aur? Ai și tu dreptate, dar citește tot. Nu e orice fel de sticlă, e sticlă de Murano. Adică sticlă făcută pe insula Murano. În Italia. Uau! Auzi, știai că înainte de epoca modernă, pe insula Murano, acea persoană care devenea meșter în facerea sticlei era înnobilată? În plus, pe lângă înnobilare, mai era trecut și în Cartea de Aur a insulei. Tu ești trecut în vreo carte de aur? Acum parcă îți place mai mult sticla de Murano, nu?

Știi, noi nu credem că e atât de important faptul că nu știai toate lucrurile astea cool despre sticla de Murano, doar de asta suntem noi aici. Să te ajutăm și, în special, să ne asigurăm că orice femeie primește cele mai frumoase bijuterii.

Dacă tot ești puțin confuz, hai să îți mai spunem ceva. Deoarece sticla de Murano e atât de maleabilă, bijuteriile realizate din ea sunt în orice formă posibilă. Vrei un fluturaș la gât? Ia un fluturaș. Vrei o cruciuliță? Ia o cruciuliță. Vrei o buburuză cu 3 picioare și 4 antene? Ia o buburuză!

Lăsând gluma la o parte, există o gamă atât de largă de forme și modele la orice bijuterie Murano, încât trebuie să nu vrei, ca să nu găsești ceva să i se potrivească lui iubi. Dar noi știm că vrei, altfel nu ai fi aici, citind despre sticlă din aia din Italia.

Vrei să-ți mai spunem un secret? Sticla de Murano este mai ieftină decât aurul, dar are mai mult succes. Știi de ce? Pentru că e mai personală. Orice fată și femeie știe că aurul merge la orice. Sticla de Murano, însă, nu e la fel de ușor de asortat. Și știm că ție ți se pare că ne complicăm viața, vrând mereu să ne asortăm și bla bla, dar ține minte ce bine te simți tu când cureaua de la ceas are aceeași culoare cu cureaua de la pantaloni. Așa și noi cu culoarea de la bijuterii și orice altă culoare pe care o avem pe noi. Parcă are mai mult sens acum, nu? Să știi că femeile nu sunt chiar atât de diferite de bărbați.

Și noi, ca și voi, vrem să fim apreciate și iubite. Hai, lasă vrăjeala, știm că atunci când nu te văd băieții îți place să-ți spună iubi ”puișor” și alte alea. E okay, nu zicem nimic băieților, secretul nostru.

Vezi? Suntem de treabă: te ajutăm să alegi cel mai frumos mărțișor, nu le zicem secretele tale băieților, nu îi zicem mamei că tot n-ai învățat să gătești și ai doar bere în frigider, ce mai?! Așa că ascultă-ne și anul ăsta fă un cadou special lui iubi. Fie că alegi un ineluș, o brățară, o broșă, un lănțișor sau orice altceva îți mai vine ție în minte, surprinde-o. Auzi, dacă ții neapărat, ia-i și un mărțișor de la tonetă, pe lângă sticla de Murano, dacă vrei tu neapărat. Dar să nu fie acela singurul mărțișor pe care i-l oferi!  

Hai, să aveți o primăvară fericită amândoi, iubiți-vă mult și vino înapoi înainte de 8 martie să-ți mai dăm și alte sfaturi, că știm sigur că data viitoare când vii pe site-ul nostru o să vii cu sufletul la gură de fericire și entuziasm în urma succesului de pe data de 1.

Ține minte: vestitorii primăverii sunt din sticlă de Murano!

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!